Nyolcker Reality 2019-tõl

Gettónapló

Gettónapló

FB tiltás - blog indítás

2022. október 29. - Gettónapló

A FB robotjai a bejelentgetések között nem tudják érzékelni az ányalati különbségeket, ez a mesterséges intelligencia határa jelenleg, ami ilyen módon egyelõre a szólás szabadságát is korlátozza. 

Emiatt a "hate speech" bejelentésre ugranak a kis botok - még akkor is, ha a hajléktalanokról készült fotóink a valóságot âbrázolják, és nem a fotó elkészültén kellene háborogni a döntéshozóknak - hanem a kialakult helyzeten, ami miatt a fotó elkészülhetett egyáltalán! Meglátjuk, a blog.hu meddig engedi a jelenlegi Nyolcker reality fotók publikálását.

Sok-sok tehetségtelen és buta szocmunkás vállalkozó, és nemtörõdöm politikusok hanyag tetteinek a következménye a Nyolckerben katasztrofálissá változott utcakép!

Ez itt számos szarvashiba illusztrációja egy képen:

- megfelelõ orvosi diagnózis hiánya: szemlátomást nem tolószékhez kötött a kliens. Ha ez elõfordulhat, nem megfelelõ a regisztrációs rendszer és nincs szakosított ellátás, ahol ez a hiba kibukna.

- többszázas létszámban üzemelõ lágerek minõségbiztosítási deficitje. Nem lehet koordinálni szállónként 250 fõ napi hurcolkodását egy lakónegyedbe be-ki, fõleg ha az ellátó intézménynek esze ágában sincs a falain kívül is foglalkozni az üzemelése következményeivel.

- csak éjszaka üzemelõ szálláshelyek megnyitása miatt logikusan a környékbeli utcákon töltik az ellátottak a napjaikat  és oda is ürítenek, fõleg, ha azon az utcán ételt is osztanak az ügyeletes cukik, megfelelõ higiénes lehetõségek biztosítása nélkül. Erre lett válasz a kerületben random szétdobált ToiToi budik megjelenése, ami sajnálatosan a józsefvárosiaknak 48 millió forintjába kerül évente. Úgy, hogy amúgyis szegények és úgy, hogy egy olyan közigazgatási hiba költségét fizettetik meg velük, amirõl õk egyébként egyáltalán nem tehetnek.

Jópár lakópark épült a kerületben és fog is épülni, hiszen most adja el Pikó András a telkeket 2 zacskó szotyiért. 

Aztán erre jössz ki a mélygarázsodból 800.000 forint per m2 árért, nyakadban egy 30 éves lakáshitellel.

 

h-hj-matyaster7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gettonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr5017965600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drizari 2022.10.29. 15:43:06

Mi (lenne) a teendő?
süti beállítások módosítása